Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti

Agencija za razvoj Zadarske županije je objavila javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u svrhu samozapošljavanja.

Empiria ima najbolju poduzetničku ideju – Održan Zadar Youth Challenge

Održan je drugi po redu Zadar Youth #challenge!

Četiri dana učenja o poduzetništvu kao priprema za Zadar Youth Challenge i dodjelu 71.000 kn

Program SOS Start se ovog tjedna nastavio kroz održavanje četverodnevne radionice namijenjene budućim poduzetnicima koje će pomoći zainteresiranima u pripremi za natječaj za dodjelu financijskih potpora poduzetnicima početnicima. Radionice su bile oblikovane za buduće poduzetnike koji nemaju prethodnih znanja o poduzetništvu.

Zadar Youth Challenge – Prijavi se i razvij svoju ideju!

Nakon četverodnevnih radionica SOS start ide dalje sa drugim po redu Zadar Youth Challengeom!

Započinju četverodnevne radionice za buduće poduzetnike

Radionice će pomoći budućim poduzetnicima da razviju svoje poslovne ideje.

Saznajte kako do 70.000,00 kuna za samozapošljavanje

Kako do bespovratnih 70.000,00 kuna za samozapošljavanje saznali su svi zainteresirani u Benkovcu, Biogradu na Moru i Zadru. Naime, Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u partnerstvu sa Zadarskom županijom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, u sklopu projekta SOS – Surađuj i ostvari sebe započinje s provedbom programa SOS Start.

SOS Start kroz dodjelu potpora male vrijednosti za poduzetnike početnike te ciklus edukacija i savjetovanja

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u partnerstvu sa Zadarskom županijom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, u sklopu projekta SOS – Surađuj i ostvari sebe započinje s provedbom programa SOS Start.

Početna konferencija projekta “SOS – Surađuj i ostvari sebe” u COIN-u

Stopa zaposlenosti u Republici Hrvatskoj znatno je niža od europskog prosjeka, no postepeni rast u posljednjih nekoliko godina ukazuje na postojanje neiskorištenih potencijala kojima se projektom želi pristupiti.

Dani poslova u turizmu 2018.

Nakon uspješno održanih Dana poslova u turizmu u 2017., na kojem je sudjelovalo više od 110 vodećih poslodavaca iz turizma i ugostiteljstva te više od 14 tisuća posjetitelja ovogodišnja manifestacija održat će se u Osijeku, Zagrebu i Splitu.