Započinju četverodnevne radionice za buduće poduzetnike

Radionice će pomoći budućim poduzetnicima da razviju svoje poslovne ideje.

Saznajte kako do 70.000,00 kuna za samozapošljavanje

Kako do bespovratnih 70.000,00 kuna za samozapošljavanje saznali su svi zainteresirani u Benkovcu, Biogradu na Moru i Zadru. Naime, Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u partnerstvu sa Zadarskom županijom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, u sklopu projekta SOS – Surađuj i ostvari sebe započinje s provedbom programa SOS Start.

SOS Start kroz dodjelu potpora male vrijednosti za poduzetnike početnike te ciklus edukacija i savjetovanja

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u partnerstvu sa Zadarskom županijom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, u sklopu projekta SOS – Surađuj i ostvari sebe započinje s provedbom programa SOS Start.

Početna konferencija projekta “SOS – Surađuj i ostvari sebe” u COIN-u

Stopa zaposlenosti u Republici Hrvatskoj znatno je niža od europskog prosjeka, no postepeni rast u posljednjih nekoliko godina ukazuje na postojanje neiskorištenih potencijala kojima se projektom želi pristupiti.

Dani poslova u turizmu 2018.

Nakon uspješno održanih Dana poslova u turizmu u 2017., na kojem je sudjelovalo više od 110 vodećih poslodavaca iz turizma i ugostiteljstva te više od 14 tisuća posjetitelja ovogodišnja manifestacija održat će se u Osijeku, Zagrebu i Splitu.

Pokreće se reforma strukovnog obrazovanja s milijardu kuna iz EU fondova

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak obavijestila je javnost da se pokreće reforma strukovnog obrazovanja s milijardu kuna iz EU fondova.

Najava 7. sjednice Odbora za praćenje Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Odbor za praćenje Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. (u daljnjem tekstu: OzP) stalno je tijelo uspostavljeno s ciljem praćenja provedbe Programa.

Uručen ugovor za projekt ZadarZaDar – Doživljajna pedagogija u prirodoslovnim predmetima za razvoj darovitih učenika

U Ministarstvu znanosti i obrazovanja 30. studenog održana je svečanost predstavljanja projekata i uručivanja ugovora.

Poziv na webinar „Mogućnosti programa Erasmus+ za savjetnike u profesionalnom usmjeravanju: natječaj 2018.“

Euroguidance centar Hrvatska, Erasmus+, Agencija za mobilnost i programe EU te inicijativama eTwinning i Europass organizira webinar „Mogućnosti programa Erasmus+ za savjetnike u profesionalnom usmjeravanju: natječaj 2018.“.