Započeli su sedmi Virtualni dani karijera i znanja – najveći regionalni online sajam poslova

Kako prenosi portal Potraga.hr, od ponoći 19. listopada na http://www.dankarijera.com započeli su sedmi Virtualni dani karijera i znanja – najveći regionalni online sajam poslova.

Kako prenosi portal Potraga.hr, od ponoći 19. listopada na http://www.dankarijera.com započeli su sedmi Virtualni dani karijera i znanja – najveći regionalni online sajam poslova. Od 19. do 26. listopada na sajmu se predstavlja čak 60 izlagača, među kojima više od polovice tvrtki i edukativnih ustanova iz Hrvatske.

Tema ovogodišnjeg sajma karijera su vještine koje kandidate kvalificiraju za poslove budućnosti kako bi se osvijestila važnost cjeloživotnog učenja i profesionalnog razvoja u skladu sa zahtjevima tržišta rada i tehnološkim promjenama.

Tako će svi zainteresirani tijekom trajanja sajma moći birati između više od 1.200 besplatnih online edukacija, ali i tradicionalnih oblika edukacija iz ponude edukativnih ustanova.

Uz 5 edukativnih ustanova, na sajmu će se predstaviti i 29 poslodavaca iz Hrvatske, a posjetiteljima je na raspolaganju više od 150 otvorenih natječaja za slobodna radna mjesta.

Regionalni izlagači koji na sajmu traže zaposlenike u sve tri zemlje su: Lidl, Nestle, Infobip i Addiko Bank.

Više informacija možete saznati na portalu Potraga.hr na sljedećem linku:

http://potraga.hr/vijest/opce-vijesti/vise-od-150-otvorenih-radnih-mjesta-na-virtualnom-sajmu-karijera-i-znanja/564.html