Otvoren natječaj ACT grupe za dodjelu potpora poduzetničkim projektima

“Pokreni nešto svoje” je program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj namijenjen poduzetnicima početnicima i mikropoduzećima.

“Pokreni nešto svoje” je program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj namijenjen poduzetnicima početnicima i mikropoduzećima. Ovaj novi razvojni program ACT Grupe potiče projekte s pozitivnim društvenim utjecajem te odgovara na potrebe poduzetnika za savjetodavnom i financijskom podrškom za početak i razvoj poslovanja.

Program je namijenjen postojećim društvenim poduzećima, društvenim poduzećima u nastajanju, inovativnim start-upovima te poduzetnicima početnicima s društveno-poduzetničkom idejom ili poduzetničkom idejom koja će imati pozitivan utjecaj na poslovanje, društvo i/ili okoliš. Program financira Philip Morris Zagreb d.o.o.

Postupak prijave je jednostavan, a možete si osigurati sufinanciranje u vrijednosti do 80.000,00 kuna te višemjesečnu besplatnu savjetodavnu podršku u području razvoja poslovanja, certificiranja proizvoda i promocije.

Više informacija o programu i natječaju možete naći na poveznici na mrežnu stranicu programa putem koje možete i prijaviti svoj projekt:

http://pokreninestosvoje.hr/