Info radionica za natječaj LOKALNE INICIJATIVE ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA – FAZA III

Info radionica za Zadarsku županiju na kojoj će biti prezentirane mogućnosti dodjele bespovratnih sredstava u okviru natječaj “LOKALNE INICIJATIVE ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA – FAZA III“

U razdoblju od 3. travnja – 5. svibnja 2017. godine Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava u suradnji s predstavnicima Lokalnih partnerstva za zapošljavanje (tehničkih tajništva) i Hrvatskom gospodarskom komorom predviđa organizaciju i održavanje info radionica za natječaj “LOKALNE INICIJATIVE ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA – FAZA III“, u svim LPZ-ovima u RH.

Info radionica za Zadarsku županiju na kojoj će biti prezentirane mogućnosti dodjele bespovratnih sredstava u okviru  navedenog poziva, s naglaskom na aktivnosti predviđene za dionike lokalnih partnerstava za zapošljavanje kao potencijalne korisnike sredstava, održat će se u četvrtak, 4. svibnja 2017. godine u vremenu od 9.00-12.00 sati u Zadru, u prostorijama COIN-a, II. Kat, Put Murvice 16.

Na navedenim info radionicama predstavnici Ministarstva rada i mirovinskog sustava u suradnji s predstavnicima Ureda za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, prisutnima će predstaviti poziv “LOKALNE INICIJATIVE ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA – FAZA III“ u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“, kako bi se lokalni dionici upoznali s mogućnostima financiranja provedbe lokalnih strategija u području zapošljavanja, usmjerenih na razvoj lokalnih partnerstava za zapošljavanje te poticanje partnerskog pristupa u pripremi i donošenju politika vezanih uz stvaranje i jačanje ljudskih potencijala u skladu s lokalnim potrebama na tržištu rada.

Informacije i poziv za info radionice s točnim datumima i mjestima održavanja svih info radionica, objavljene su na mrežnim stranicama  http://www.strukturnifondovi.hr/  i http://www.esf.hr/. Na navedenim mrežnim stranicama će se ujedno moći izvršiti i prijava/registracija sudionika za navedene radionice.